Finnish (Suomi)Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
Personliga ringar, som passar de som bär ringarna

dscn5410pTitan är som material speciellt och unikt. I skickliga händer kan detta material förvandlas till imponerande och speciella ringar. Å andra sidan kan även mycket traditionella ringar tillverkas av titan, som ändå till sin lätta vikt och hållbarhet är oöverträffbara gentemot ringar framställda av andra smyckesmaterial.

GL-Koru har ett stort sortiment av färdiga titanringar i sin affär. De färdiga modellerna kan också ändras eller så kan kunden få idéer av dessa modeller för att tillverka en egen unik ring. Vi tillverkar även ringar helt utgående från kundens egna idéer och behov. Vi erbjuder även våra kunder alternativa smyckes- och ädelstenar, samt alternativ om strukturer och stilar.

dscn9042pTill ringar som är ämnade för olika festligheter är utgångsläget för design mycket olika än för förlovnings- och vigselringar. Till förlovnings- och vigselringar rekommenderar vi inte stenar av olika färger på grund av deras avsevärt sämre hållbarhet och olika stilbegränsningar. Stenar av olika färg, t.ex blåsafirer, gula safirer, rubiner, smaragder, tanziter, topaser, perioditer och akvamariner eller pärlor och kombinationer av ädelstenar och pärlor, passar däremot utmärkt till ringar avsedda för olika festligheter.

GL-koru presentkort är en utmärkt gåva.

 

GL-Koru i Facebook