Finnish (Suomi)Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
Personliga ringar, som passar de som bär ringarna

dscn8833pTill dig själv, som gåva, till vardag eller fest... I affären ligger också vår verkstad, där vi tillverkar vårt stora sortiment ringar av egen design, som urskiljer sig positivt från de serieframställda fabriksprodukterna. En väl gjord ring är vacker, hållbar och sitter bra på fingret, trycker inte, skavar inte och faller inte av.

Alla ringar eller andra smycken i vår affär utgör också en utmärkt startpunkt för den unika möjligheten att själv designa och tillverka en helt egen unik ring. Som tillägg till de egna idéerna kan man använda sig av de hundratals olika ringar som finns i vår affär. En ring kan även tillverkas så att man kombinerar olika material, till exempel gult- och vitt guld eller titan. En ring kan även tas fram från två olika ringar eller delar som kombineras från olika smycken - t.ex från guld- och titankedjor.

dscn3960pÄven olika ädel- och smyckesstenar, utöver diamanter, erbjuder många tilläggsmöjligheter till designen. Genom att kombinera olika element med eftertänksamhet kan man designa och tillverka en unik ring, vars värde består.

GL-Korus omfattande globala kontakter till ledande leverantörer av ädelstenar, ger oss möjligheten att garantera såväl en hög kvalitet som konkurrenskraftiga priser. Förtroende är viktigt inom smyckesbranschen, och vi garanterar att alla ädel- och smyckesstenar till alla egenskaper motsvarar det vi avtalat med kunden.

GL-koru presentkort är en utmärkt gåva.

 

GL-Koru i Facebook