Finnish (Suomi)Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
Titaanisormukset

dscn5410pTitaani on materiaalina hyvin erikoinen ja erityinen. Taitavissa käsissä tästä erikoisesta materiaalista syntyy näyttäviä ja erikoisia sormuksia. Toisaalta titaanista voi tehdä hyvinkin perinteisiä malleja, jotka ovat kuitenkin keveydessä ja kestävyydessä ylivertaisia verrattuna muista korumateriaaleista valmistettuihin tuotteisiin.

GL-Korussa on nähtävillä runsaasti valmiita titaanisormusmalleja. Jos asiakas ei näistä malleista löydä itselleen sopivaa, voidaan valmiita malleja muuttaa tai niistä voidaan ottaa ideoita oman uniikin sormusmallin suunnitteluun. Teemme mielellämme sormuksia myös kokonaan asiakkaan omista ideoista ja tarpeista. Annamme asiakkaallemme vaihtoehtoja myös erilaisista koru- ja jalokivista, rakenneratkaisuista ja tyyleistä.

dscn9042pJuhlakäyttöön tarkoitetuissa sormuksissa suunnittelun lähtökohdat ovat aivan toisenlaiset kuin esimerkiksi kihla- ja vihkisormusten kohdalla. Kihla- ja vihkisormuksiin emme suosittele värikiviä niiden huomattavasti heikomman kestävyyden ja mm. erilaisten tyyliseikkojen vuoksi. Sen sijaan juhlakäyttöön tarkoitetussa sormuksessa voidaan mainiosti käyttää erilaisia värikiviä (esim. sinisafiiri, keltasafiiri, rubiini, smaragdi, tanzaniitti, topaasi, peridootti, akvamariini) tai vaikkapa helmiä tai jalokivien ja helmien yhdistelmiä.

 

GL-Koru Facebookissa