Finnish (Suomi)Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
Kultasormukset

kulta1Itsellesi, lahjaksi, arkeen tai juhlaan... liikkeessämme on runsaasti GL-Korussa suunniteltuja ja omassa kultasepänverstaassa käsityönä valmistettuja sormuksia, jotka poikkeavat edukseen sarjavalmisteisista tehdastuotteista. Hyvin tehty sormus on kaunis, se kestää ja istuu sormessa hyvin, ei purista, hierrä tai putoa.

Jokainen liikkeemme sormuksista tai muista koruista on myös mainio perusta ainutlaatuiselle vaihtoehdolle itse suunnitella ja tuottaa kokonaan oma uniikki sormus. Omien ideoiden lisäksi suunnittelun pohjana voi käyttää liikkeessämme olevia satoja malleja. Sormus voidaan valmistaa myös yhdistämallä useampaa materiaalia, esimerkiksi kelta- ja valkokultaa tai titaania. Sormus syntyy myös vaikkapa kahdesta erillisestä sormuksesta tai useista keskenään yhdistettävistä osista, esimerkiksi kulta- tai titaaniketjusta.

kulta2Myös erilaiset jalo- ja korukivet, timantin ohella, antavat suunnittelulle runsaasti mahdollisuuksia. Erilaisia elementtejä harkitusti yhdistelemällä on mahdollista suunnitella ja valmistaa asiakkaalle ainutlaatuinen sormus, jonka arvo säilyy. GL-Korulla on laajat suhteet maailman johtaviin jalokivien toimittajiin ja kivenhiojiin, joten voimme taata sekä hyvän laadun että kilpailukykyisen hintatason. Luottamus korualalla on tärkeää ja takaamme, että käyttämämme jalo- ja korukivet ovat kaikilta ominaisuuksiltaan juuri sitä mistä asiakkaan kanssa on sovittu.

 

GL-Koru Facebookissa