Finnish (Suomi)Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
Korvakorut

dscn7444pKorvakorut kertovat aina kantajastaan paljon. Oikein valitut korvakorut ovat tyylikkäät ja täydentävät esimerkiksi asukokonaisuuden. Omassa korvakorumallistossamme olemme pyrkineet luomaan kokonaisuuksia siten, että korvakoruihin on saatavilla samaa tyyliä olevia sormuksia, riipuksia, kaula- ja rannekoruja. Näin asiakas voi aina halutessaan saada tyyliltään toisiinsa täydellisesti sopivia korukokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaan.

Korvakorujen suunnittelussa on tärkeää huomioida korun paino ja korvakorujen tuleekin olla riittävän kevyet, jotta ne eivät rasita korvalehtiä. Tämä on ensiarvoisen tärkeää päivittäiseen käyttöön tarkoitetuissa koruissa. Juhlakäyttöön tarkoitetut korvakorut voivat olla jonkin verran painavammat ja niiden muotoilu voi olla näyttävämpää.

dscn9010pPlatina, kulta ja hopea ovat painavia metalleja. Tämän vuoksi niistä valmistaan yleensä vain pienikokoisia korvakoruja. Näistä metalleista valmistetut suuremmat ja näyttävämmät korvakorut on pakko tehdä rakenteeltaan hennoiksi ja usein ontoiksi – kestävyyden kustannuksella.

Titaanin keveys ja kestävyys tekee mahdolliseksi suunnitella ja valmistaa hyvinkin hentoja mutta kestäviä rakenteita ja toisaalta myös kookkaita ja siten rohkeasti näyttävämpiä korvakoruja – arkikäytöstä juhlatilaisuuksiin.

Koska titaani ei aiheuta allergiaa, se on platina ja kulta-allergikoille varmasti turvallinen vaihtoehto.

 

GL-Koru Facebookissa