Finnish (Suomi)Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
Tilaustyöt

dscn4239pUniikkikoru on ainutlaatuinen ja yksilöllinen, eikä sellaista ole muilla. Uniikkikorulla on siten aivan erityinen merkitys lahjana - huomionosoituksena. GL-Korussa asiakkaalla on mahdollista itse suunnitella ja tuottaa kokonaan oma ainutlaatuinen koru. Valmistamme koruja suoraan asiakkaan omien piirustusten tai ideoiden mukaan tai sitten asiakkaan idea voi olla korun suunnittelun lähtökohtana. Tällöin asiakas saa apua korun suunnitteluun kultasepältä. Usein tämä onkin tarpeen esimerkiksi erilaisten teknisten ratkaisujen suhteen niin, että tilattavasta korusta tulee paitsi kaunis myös kestävä ja käytännöllinen. Liikkeessämme olevia satoja koruja voi käyttää omien ideoiden lisäksi suunnittelun apuna.

dscn3746pOstamme asiakkailtamme romukultaa (esim. rikkinäiset sormukset, korvakorut, ketjut ym.) jota voimme käyttää hyväksi asiakkaan tilaaman korun valmistuksessa. Myös asiakkaan omia jalo- ja korukiviä tai vaikkapa helmiä voidaan hyvin käyttää hyväksi.

Tilaustyönä tehtävässä korussa asiakas voi itse vaikuttaa korun hintaan esimerkiksi käytettavien jalokivien valinnalla, sillä kivien määrä, koko ja laatu vaikuttavat suuresti valmiin korun hintaan. Me GL-Korussa avustamme asiakasta valitsemaan sopivimman vaihtoehdon huomioiden asiakkaan toiveet ja tyylin.

dscn7199pPerinteisen pyöreän briljanttihiontaisen timantin tai vaikkapa safiirin lisäksi on olemassa useita erilaisia hiontamuotoja (esim. ovaali, suorakaide, sydämen muotoinen, neliskulmainen Princess-hionta tai pisaran muotoinen hionta), joita voidaan käyttää koruissa korostamaan esimerkiksi korun muotoa tai sen sanomaa. Tavallisen ”värittömän” timantin lisäksi on olemassa myös värillisiä timantteja ja niiden käyttö koruissa on selvästi lisääntynyt viime vuosina. Erilaisten jalokivien ja niiden hiontamuotojen käyttömahdollisuuksista kannattaa tulla keskustelemaan paikanpäälle kultasepän kanssa.

Koru on muutakin kuin perinteinen sormus, riipus tai ketju… Valmistamme myös tilaustyönä koruja esimerkiksi harrastukseen tai tunnukseen liittyen, teemme miniatyyrityökaluja, logoja, vaakunoita tai vaikkapa henkilökohtaisia käyttöesineitä näistä muutamia mainitaksemme.

 

GL-Koru Facebookissa