Finnish (Suomi)Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
Internetin kautta ostaminen

GL-Koru ei ole nettikauppa, mutta asiakas voi halutessaan tilata ja maksaa tuotteet myös verkossa luottokortilla. Internetin kautta tapahtuva tuotteiden tilaaminen edellyttää aina henkilökohtaista yhteydenottoa GL-Koruun joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Tämä järjestely on tehty siksi, että GL-Koru on koruverstas. Valmistamme itse kaikki myytävät tuotteemme. Tuotteet valmistetaan aina yksittäin käsin asiakkaan toivomuksen mukaan. Esimerkiksi nettisivuillamme esiintyviä sormuksia tai vaikkapa riipuksia voidaan valmistaa usealla eri kivilaadulla tai kivikoolla. Tuotteisiin voidaan tehdä myös muita muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan. Henkilökohtaisella yhteydenotolla varmistetaan, etta asiakas saa juuri sellaisen tuotteen kuin hän haluaa.

internet paymentsMaksu suoritetaan turvallisesti PayPal'in kautta luottokorttimaksuna (MasterCard, Visa, American Express) tai pankkisiirtona. Maksulomake lähetetään sähköpostitse asiakkaalle vasta sen jälkeen kun kaikki tilattavaa tuotetta koskevat tekniset asiat hinta mukaan luettuna on sovittu.

 

GL-Koru Facebookissa